Πως να αυξήσεις τις επιδόσεις του Υπολογιστή με ένα απλό φλασάκι! ( Χρήσιμο για υπολογιστές με χαμηλή μνήμη RAM)




Αν έχετε υπολογιστή που έχει εγκατεστημένα Windows 7 ή Windows 8 και η μνήμη RAM είναι σχετικά μικρής χωρητικότητας, μπορείτε με ένα φλασάκι να αυξήσετε τις επιδόσεις του υπολογιστή σας, δίνοντας στην ουσία περισσότερη εικονική μνήμη! Αυτό επιτυγχάνεται, με την ενσωματωμένη λειτουργία ονόματι "ReadyBoost" που μας παρέχει η Microsoft.

Φυσικά, και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, διαφορά θα δείτε στην ταχύτητα του υπολογιστή σας αν έχετε λιγότερο από 2 GB RAM εγκατεστημένη.



Ένα πολύ καλό άρθρο για την λειτουργία και αν αξίζει να χρησιμοποιήσουμε το ReadyBoost θα βρείτε στο Pcsteps.gr κάνοντας κλικ εδώ
Πως κάνουμε την διαδικασία του "ReadyBoost":

Αφού βάλουμε ένα φλασάκι στην usb θύρα του υπολογιστή μας, θα πάμε στην καρτέλα "ο Υπολογιστής μου" και θα κάνουμε δεξί κλικ->ιδιότητες στο εικονίδιο του φλασάκι μας. Στη συνέχεια θα επιλέξουμε την καρτέλα "ReadyBoost". Εκεί θα κλικάρουμε την δεύτερη επιλογή: "Αποκλειστική χρήση αυτής της συσκευής από το ReadyBoost".




Ποιο κάτω βλέπουμε μια μπάρα όπου μπορούμε να ορίσουμε τον χώρο που θα δεσμεύσει ο υπολογιστής μας για την αύξηση της ταχύτητας. Εσείς, μπορείτε να επιλέξετε όλο τον διαθέσιμο χώρο για καλύτερα αποτελέσματα. (καλό είναι να έχουμε φλασάκι χωρητικότητας πάνω από 2 GB).
Αυτό ήταν! Αφού πατήσουμε και το κουμπί εφαρμογή, το φλασάκι μας πλέον θα επιτελεί καθήκοντα επιπλέον διαθέσιμης εικονικής μνήμης.
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

dwrean.net

Το διαβάσαμε από το: Πως να αυξήσεις τις επιδόσεις του Υπολογιστή με ένα απλό φλασάκι! ( Χρήσιμο για υπολογιστές με χαμηλή μνήμη RAM) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/06/ram.html#ixzz3dyrdBYgt